Shark diving

“Als de haaien sterven, sterft ook de zee!”

Daarom hebben SSI en SHARKPROJECT besloten om het positieve imago van haaien actief te steunen door het Shark Diving programma op te zetten.

Ervaar de fascinatie van haaien op een onvergetelijke manier! Duikers en niet-duikers hebben de kans om meer te weten te komen over haaien en de juiste technieken te leren voor het geval ze een haai tegen komen.

De duiken zijn in dit programma optioneel en daarom is het de perfecte specialty ter voorbereiding op de duikvakantie. U bent in staat de kennis toe te passen bij toekomstige haaiduiken en te genieten van het zien van deze wonderbaarlijke dieren.

SSI doneert 10% van alle inkomsten van de gehele Shark Diving specialty. Dus eigenlijk levert u als deelnemer aan dit programma een actieve bijdrage om het uitsterven van haaien te helpen voorkomen.

Inhoud specialty cursus:

  • Angst voor haaien
  • Biologie
  • Ecologie
  • Duiking met haaien
  • Verschillende soorten haaien

Dit programma is niet ontwikkeld om met lange lessen een bioloog van u te maken. Door het toepassen van de opgedane kennis kunt u meteen plezier in het water hebben en genieten van uw eerste contact met haaien omdat u alle noodzakelijke en de juiste informatie al hebt.

Kosten opleiding incl lesmateriaal 135 euro, teamleden 125 euro.

Ook kunt u andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met Shark Diving, bijvoorbeeld de specialties Digital Underwater Photography of Waves, Tides & Currents. De gelegenheden en mogelijkheden zijn oneindig aangezien er in de resorts en op de vakantiebestemmingen van deze wereld veel te ontdekken is en met een beetje geluk zijn er ook