“Als de haaien sterven, sterft ook de zee!”

Daarom hebben SSI en SHARKPROJECT besloten om het positieve imago van haaien actief te steunen door het Shark Diving programma op te zetten.

Ervaar de fascinatie van haaien op een onvergetelijke manier! Duikers en niet-duikers hebben de kans om meer te weten te komen over haaien en de juiste technieken te leren voor het geval ze een haai tegen komen.

De duiken zijn in dit programma optioneel en daarom is het de perfecte specialty ter voorbereiding op de duikvakantie. U bent in staat de kennis toe te passen bij toekomstige haaiduiken en te genieten van het zien van deze wonderbaarlijke dieren.

SSI doneert 10% van alle inkomsten van de gehele Shark Diving specialty. Dus eigenlijk levert u als deelnemer aan dit programma een actieve bijdrage om het uitsterven van haaien te helpen voorkomen.

 

Shark diving

 

speciality cursussen

Inhoud specialty cursus:

    • Angst voor haaien
    • Biologie
    • Ecologie
    • Duiking met haaien
    • Verschillende soorten haaien

Het volgen van een SSI specialty cursusbetekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water – dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn kort als je goed bent voorbereid met de HOMESTUDY KIT. Hierdoor heb je gelijk plezier in het water en na een paar keer oefenen ben je in staat om je eerste diepe duik veilig te plannen en uit te voeren. Nu ligt de weg open om op een ontspannen manier een grotere diepte te verkennen….

Kosten opleiding incl lesmateriaal teamleden € 125 niet teamleden

€ 135 

 

 

andere activiteiten?

Ook kun je andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met DEEP DIVING, bijvoorbeeld de specialty WRECK DIVING of PERFECT BUOYANCY. De mogelijkheden zijn oneindig en op grotere diepten liggen ongerepte plekken die je kan ontdekken.