Beginopleidingen

 Mail  naar info@pelidive.nl voor een start datum. In verband met het beschikken over een eigen zwembad kunnen wij de Openwater-opleiding flexibel aanbieden.

Leer duiken

Leer duiken! Dat is de eerste etappe van een reis die je beeld van wereld voor altijd zal veranderen.

Duiken leren is veel makkelijker dan je denkt. De beste manier om met deze geweldige sport kennis te maken is een introductie duik. De introductie duik wordt gegeven in het zwembad van de duikschool. dit is een ondiep bad waar je kunt gaan staan, in het geval dat je het ademen onderwater lastig vind. Ook  is het mogelijk om een introductie duik te gaan maken naar een diepte van 10 meter! 

 
Met het brevet Basic Diver leer je de grond beginselen van het duiken, zodat je in het buitenland samen met een instructeur veilig kunt duiken. Bij de cursus Openwater Diver mag je zonder instructeur, samen met je buddy duiken.

Pelidive al meer dan 30 jaar de duikschool van Twente. we hebben meer dan 1500 wereldwijd erkende duikbrevetten uitgeschreven. Daarom is het feest!  Nu een SSI Openwater duikbrevet waarmee u over de hele wereld kunt duiken voor….

 

Neem een kijkje in de unieke onderwaterwereld en begin met genieten van deze unieke wereld!

Download de app en start vandaag met duiken!