Pelidive, de oudste duikschool in twente

Pelidive heeft 1500 duikopleidingen gegeven, daarom is het feest!

Learn More

Nog nooit gedoken… meld u nu aan voor een beginner opleiding Openwater van € 520  VOOR MAAR € 249 .

Bij Pelidive staat Kwaliteit en Plezier Hoog in het vaandel!

Normaal gesproken heeft u aan deze lessen  meer dan voldoende om uw brevet te halen. Mocht u een Deal hebben geboekt dient u wel alle lessen te volgen op de daarvoor bestemde dagen. Mocht u meer lessen nodig hebben dan is dit tegen een betaling in overleg bij te boeken.

Voor  €  349 heeft u een flexibeler opleiding met slagingsgarantie, waar u zoveel lessen mag volgen die nodig zijn om te slagen zonder extra kosten.

GROUPON DEALS OPENWATER WORDEN NIET MEER GEACCEPTEERD

Bel voor meer info 0653456640

U ontvangt een internationaal erkend duikbrevet – 5 zwembad lessen – 6 buitenwater duiken – zelfstudie theorie en lessen via e-learning.

Pelidive is een van de oudste duikscholen van Twente. We zijn begonnen met het geven van duikopleidingen in 1980. Tot nu zijn er meer dan 1500 duikbrevetten uitgeschreven.

Bij Pelidive staat Kwaliteit en Plezier Hoog in het vaandel. Na het behalen van je duikbrevet, kun je ook bij Pelidive blijven duiken, iedere zondag (in de zomer) worden er duikzondagen georganiseerd en duikreizen.

Ook bieden wij daarnaast ook tal van verschillende vervolgopleidingen aan, zoals diepduiken, trimmen, nachtduiken en nog veel meer leuke en leerzame vervolgopleidingen.

winkel

Wanneer je een brevet hebt en nog geen duikuitrusting, informeer dan eens naar de mogelijkheden voor een passende uitrusting. Wij voorzien u graag van advies en kunnen de gewenste artikelen leveren tegen de meest concurrerende prijzen. Ziet u iets in een winkel dan kunnen wij het leveren tegen een scherper tarief. 

Verhuur

Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een (complete) duikuitrusting voor u vakantie. Bel gerust voor de mogelijkheden…

Pelidive heeft ook  een duikteam, als u deel neemt aan het duikteam krijgt u de eerste dinsdag van de maand gratis toegang tot het Twentebad in Hengelo  en krijgt u korting op opleidingen en het vullen van lucht. Ook heeft u gratis toegang tot informatie avonden.

Pelidive bied u alles wat u nodig heeft tot het veilig en plezierig duiken

Neem eens een kijkje op onze facebooksite. Daar worden alle informatie gedeeld over duiktrips, opleidingen enz….

Whether you are just a hobbyist diver who looks for some fun  or an experienced adrenaline junkie and a pro – we’ve got both the diving lesson/event and equipment for you!