Foto en video

“Toen duiken moeilijk werd, werd fotograferen ook moeilijk.”

Foto en video

Tijdens

“Toen duiken moeilijk werd, werd fotograferen ook moeilijk.”

Beide feiten zijn tegenwoordig totaal veranderd omdat duiken en fotograferen met een digitaal toestel zeer gemakkelijk zijn geworden.

Velen hebben waarschijnlijk al een digitale camera en een behuizing en wellicht vraagt u uzelf regelmatig af hoe u betere foto’s kunt maken. Dan is het tijd om een gestructureerd programma over dit onderwerp te volgen om zo uw tevredenheid en plezier in het duiken te vergroten en om deze prachtige ervaringen met anderen delen.

Het programma Digital Underwater Photography kan of in een zwembad/gesloten water gegeven worden of direct in open water. Dat maakt dat deze specialty geschikt is als “winter specialty”, die u kunt volgen voordat de duikvakantie begint.

Als u al een digitale camera heeft en u wilt meer weten dan is er een handboek te koop, zelfs zonder de hele cursus te doorlopen.

Inhoud specialty cursus:

  • Kennismaking met onderwaterfotografie
  • De digitale camera
  • Using your Camera System
  • Neem digitale foto’s onder water
  • Composition of your underwater pictures
  • Bewerk je digitale foto’s

Dit programma is niet ontwikkeld om een perfecte fotograaf van u te maken door lange lessen. Het volgen van een SSI specialty betekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water – dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het kijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn kort als u goed bent voorbereid met de HOMESTUDY KIT. Hierdoor heeft u direct plezier in het water en na een aantal oefeningen neemt u al uw eerste fantastische onderwaterfoto’s.

Kosten opleiding incl lesmateriaal € 135 , teamleden € 125 

.

 

 

 

Ga voorbereid op vakantie