duiken voor kinderen

Duiklessen voor kinderen, Scuba Rangers intro.

duiken voor kinderen

Als eerste bieden we een Scuba Rangers introduik aan. Dit is een duik waar kinderen vanaf 8 jaar eens kennis kunnen maken met het duiken. Dit wordt gegeven door speciaal opgeleide instructeurs.

De introduiken Scuba Rangers zijn op zaterdagmiddagen en woensdag middagen (in overleg) in het buiten zwembad bij de duikschool in Enschede en mogelijk in de zomermaanden. Maximaal 5 deelnemers per sessie.

De duiken worden gegeven vanaf 14:00 uur, eerst wordt er een theoretische uitleg gegeven over het gebruik van de duik-materialen.

Ook een leuk idee voor een kinderfeest!

Na deze introduik bestaat er de mogelijkheid om een echte Scuba Ranger te worden.

Het SSI programma Scuba Rangers is een club met tal van duikactiviteiten voor kinderen vanaf de 8 jaar. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit en de Scuba Rangers programma’s worden uitsluitend verzorgd door speciaal hiervoor opgeleide instructeurs in een zwembad of in geconditioneerd water met een maximale diepte van 5 meter. Je ontvangt het erkenningsbrevet Scuba Rangers.

 

 

 

Ontdek de unieke onderwaterwereld, je zweeft gewichtsloos door een unieke wereld. Leer duiken bij de oudste duikschool van Twente waar veiligheid en plezier bovenaan staan.