“BOAT DIVING is niet alleen maar duiken vanaf een boot – het is uw garantie voor een succesvolle en ontspannen eerste duikvakantie!”

In de wateren van uw eigen omgeving duikt u meestal vanaf de kant, maar de meeste en beste duikplekken op vakantiebestemmingen zijn zonder boten niet te bereiken.

In de specialty cursus BOAT DIVING leert u niet alleen de juiste bootduiktechnieken, maar leert u ook de juiste procedures voor het boeken van een duikvakantie met betrekking tot het kiezen van de beste reisbureaus en aanbieders van duikvakanties.

Een ander onderwerp gaat over waar u rekening mee moet houden als u met uw Totaal Duik Systeem duikt.

Als u een Boat Diving programma volgt voorafgaand aan uw eerste duikvakantie weet u zeker dat u goed voorbereid bent om ontspannen te kunnen genieten van de vakantie. De 2 verplichte duiken in het programma kunnen eenvoudig tijdens de vakantie gemaakt worden met een Dive Leader.

De kosten bedragen voor team-leden 95 € niet team-leden 110 €

boat diving

 

inhoud speciality cursus

  • Kiezen van een boot
  • Voorbereiding duiktrip
  • Reizen met een boot
  • Duiken vanaf een boot
  • Bëeindigen van de boottocht

Het volgen van een SSI specialty betekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water – dat zijn de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn kort als je goed bent voorbereid met de HOMESTUDY KIT. Hierdoor heb je direct plezier in het water en ervaar je al tijdens je eerste duikvakantie spannende bootduiken.

Kosten opleiding incl lesmateriaal € 135 , teamleden € 125 

Ook kun je andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met BOAT DIVING, bijvoorbeeld de specialty DEEP DIVING of WAVES, TIDES & CURRENTS. De mogelijkheden zijn oneindig en in de resorts van deze wereld is nog veel te ontdekken en zijn er nog vele mooie duikstekken ver weg van de kust om te verkennen.