Jouw duikuitrusting is als een buddy onderwater, je moet er altijd op kunnen vertrouwen. 

 

Duiken in je eigen uitrusting is leuker en comfortabeler. Daarom zal elke duiker vroeg of laat zijn eigen uitrusting aanschaffen. Om deze uitrusting goed te verzorgen, aan te passen en te gebruiken is enige kennis op dit gebied zeer aan te raden. De SSI Equipment Techniques helpt je bij het uitkiezen van de juiste uitrusting zodat jij de duiken kan maken die je wil maken. Wanneer je de uitrusting eenmaal hebt aangeschaft wil je deze uiteraard zo goed mogelijk verzorgen en eventueel kleine reparaties kunnen uitvoeren.

Hierdoor wordt niet alleen de levensduur van je uitrusting verlengt maar ook komt dit de veiligheid ten goede. Daarnaast is het een prettig idee om te weten dat je op je duikuitrusting kan vertrouwen. Dit maakt de Equipment Techniques specialty een ideale voorbereiding op het duikseizoen of je duikvakantie. 

Inhoud specialty:

  • Jouw Totaal Duik Systeem: de basis
  • Jouw Totaal Duik Systeem: scuba uitrusting
  • Jouw Totaal Duik Systeem: specialty opleiding en accessoires
  • Reizen met het Totaal Duik Systeem

Equipment Techniques 

 

speciality cursussen

Inhoud specialty cursus:

  • Jouw Totaal Duik Systeem: de basis
  • Jouw Totaal Duik Systeem: scuba uitrusting
  • Jouw Totaal Duik Systeem: specialty opleiding en accessoires
  • Reizen met het Totaal Duik Systeem

Het volgen van een SSI specialty cursusbetekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water – dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn kort als je goed bent voorbereid met de HOMESTUDY KIT. Hierdoor heb je gelijk plezier in het water en na een paar keer oefenen ben je in staat om je eerste diepe duik veilig te plannen en uit te voeren. Nu ligt de weg open om op een ontspannen manier een grotere diepte te verkennen….

Kosten opleiding incl lesmateriaal teamleden € 125 niet teamleden

€ 135

 

 

andere activiteiten?

Ook kun je andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met DEEP DIVING, bijvoorbeeld de specialty WRECK DIVING of PERFECT BUOYANCY. De mogelijkheden zijn oneindig en op grotere diepten liggen ongerepte plekken die je kan ontdekken.