introductieduiken

Nog nooit Gedoken? Maak eens een introductieduik en krijg het gevoel hoe het is om gewichtloos onder water te zweven.

introductieduiken

Onder professionele begeleiding leert u stap voor stap hoe het voelt om onderwater te ademen. Wij werpen je niet in de diepte!

Je krijgt eerst uitleg over de theorie waarnaar we gaan duiken in het zwembad bij de duikschool. Dit is een verwarmt bad van 1,50 diep waar je eerst ervaart hoe het is om te ademen onderwater, waar je je gaat voelen ales een vis in het water.

Na deze duik bestaat er de mogelijkheid te maken tot een introductie duik naar 10 meter, waar je echt gaat ervaren wat 10 meter wat het is om 10 meter onder water te zitten.

De kosten van de introductieduik zijn: € 50,00 per persoon. Nu voor maar  19,99 per persoon. 

Vanaf twee personen nu ook mogelijk  om op zaterdagen te duiken in het buitenzwembad van de duikschool, vanaf 14:00 uur. Dit is alleen mogelijk in de zomer.

In verband met de hygiene zitten er tijdens de duiken nieuwe mondstukken op de ademapparatuur, dit in verband met hygiënische redenen

Wilt u meer info, dan kunt u bellen met ons: 065345664

 

 

 

Bij ons leert u op een ontspannende en prettige manier duiken, wij gooien u niet ” in het diepe “. Bij Pelidive zijn ook ervaren instructeurs aanwezig voor mensen die een onplezierige ervaring hebben gehad met hun eerste duik in het buitenland.