‘s Nachts duiken betekent opwinding, avontuur en fascinatie tegelijkertijd!”

De onderwaterwereld is een nieuwe en mystieke wereld voor ons. Maar tijdens een nachtduik ontdekt u een andere kant van deze wereld en kunt u hem van deze totaal andere kant zien.

Het is een ongelofelijk gevoel om de wateren in u directe omgeving te ontdekken nadat de zon onder is gegaan. De complete wereld onder water is nog kalmer dan normaal, maar met de juiste uitrusting en een krachtige lamp valt er veel te ontdekken.

Met een beetje geluk ziet u zelfs vissen die ‘s nachts actief opzoek gaan naar een prooi. Ook in tropische gebieden zijn nachtduiken echte avonturen omdat u dan alleen alles kan zien in de straal van de lamp, wat een compleet nieuwe ervaring is.

De noodzakelijke voorwaarden voor een Night / Limited Visibility avontuur zijn een goede coördinatie en voldoende duikvaardigheden die ook verbeterd worden tijdens het duiken in dit programma. Beschikt u over goede duikvaardigheden, een kwalitatief goede uitrusting en plant u de nachtduik/beperkt zicht goed, dan wordt u beloond met uitstekende duikervaringen.

 

 

Night and limited visibility

 

speciality cursussen

Inhoud specialty cursus:

  • Night vs. Limited Visibility duiken
  • Speciale uitrusting
  • de voorbereiding van de duik
  • De duik
  • Gevorderde technieken

Het volgen van een SSI specialty cursusbetekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water – dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn kort als je goed bent voorbereid met de HOMESTUDY KIT. Hierdoor heb je gelijk plezier in het water en na een paar keer oefenen ben je in staat om je eerste diepe duik veilig te plannen en uit te voeren. Nu ligt de weg open om op een ontspannen manier een grotere diepte te verkennen….

Kosten opleiding incl lesmateriaal teamleden € 125 niet teamleden

€ 135

 

 

andere activiteiten?

Ook kun je andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met DEEP DIVING, bijvoorbeeld de specialty WRECK DIVING of PERFECT BUOYANCY. De mogelijkheden zijn oneindig en op grotere diepten liggen ongerepte plekken die je kan ontdekken.