“Het hebben van de juiste kennis is net zo belangrijk als de juiste behandeling van uw duikuitrusting!”

Duiken is gewoon leuker en veiliger als u er meer over weet.

Het Science of Diving programma behandelt alle gebieden van de duiktheorie op een gedetailleerde en alomvattende wijze: fysica, fysiologie, decompressie theorie, het mariene leven en duikuitrusting.

Of u gewoon meer kennis wilt of van plan bent om een ​​Dive Professional te worden, Science of Diving is precies wat u nodig heeft!

Het Science of Diving programma is een perfecte “winter specialiteit”, omdat er geen duiken vereist zijn.

 

 

Science of diving

 

speciality cursussen

Cursus inhoud:

  • Fysica
  • Fysiologie
  • Decompressie theorie
  • Onderwaterwereld
  • Duikuitusting

Het volgen van een SSI specialty cursusbetekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water – dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn kort als je goed bent voorbereid met de HOMESTUDY KIT. Hierdoor heb je gelijk plezier in het water en na een paar keer oefenen ben je in staat om je eerste diepe duik veilig te plannen en uit te voeren. Nu ligt de weg open om op een ontspannen manier een grotere diepte te verkennen….

Kosten opleiding zelfstudie incl lesmateriaal teamleden € 125 niet teamleden € 135.

Les in het leslokaal € 225

 

 

andere activiteiten?

Ook kun je andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met DEEP DIVING, bijvoorbeeld de specialty WRECK DIVING of PERFECT BUOYANCY. De mogelijkheden zijn oneindig en op grotere diepten liggen ongerepte plekken die je kan ontdekken.