basic diver

Basic Diver is een internationaal erkend brevet, met dit brevet kunt u duiken maken onder begeleiding van een instructeur. De basic Diver cursus is geen volledige opleiding, maar hier leert u de basisbeginselen van het duiken.

basic diver

Tijdens de Basic diver cursus leert u de beginselen van het duiken zoals opbouwen en controleren van de duikuitrusting.  U gaat in het buitenbad bij Pelidive of in het Twentebad Hengelo echt onder water en u ervaart hoe het is om onder water te ademen. Dan leert u onderwater een paar basisoefeningen zoals het leegblazen van het masker (voor het geval dat er water in uw masker komt ), ook leert u onderwater uw ademautomaat terug te vinden. Na deze avond van zwembadoefeningen zal er op een zondag een buitenduik gemaakt gaan worden, u maakt dan echt kennis met het bijzondere onderwaterleven in Nederland.

Het is ook mogelijk om voor 25 € een extra buitenduik bij de boeken voor wat meer ervaring.

Basic diver is een uitstekende cursus voor mensen die naar het buitenland willen gaan en daar veilig onder begeleiding een buitenwater introductieduik willen maken. Vaak horen we dat introduiken in het buitenland minder gecontroleerd zijn en dat er met 1 begeleider, met meer dan 10 personen gedoken wordt in het buitenwater, u kunt zich voorstellen dat als er 1 van de 10 duikers een probleem krijgt de andere duikers minder aandacht krijgen.

Na het afronden ontvangt u het brevet Basic Diver, dit is een internationaal erkend brevet.

De kosten voor Basic Diver bedragen 99 € dit is inclusief gebruik van alle duikmaterialen en de kosten van brevetteren en online theorie-lessen.

 

 

 

Ga voorbereid op vakantie