Word een gebrevetteerde Scooter/DPV diver

Als je het meeste uit je bodemtijd wilt halen en meer plezier wilt hebben tijdens je duiken, ga dan duiken met een onderwaterscooter of DPV. Je benen kunnen maar een beperkte afstand afleggen voordat je lucht op raakt. Maar onderwaterscooters en diver propulsion vehicles (DPV’s) maken een einde aan dat probleem. Met scooters en DPV’s kun je genieten van makkelijkere duiken en een lager luchtverbruik zodat je langer en verder kunt verkennen, waar je ook heen gaat. In deze onderwaterscooter en DPV-cursus leer je de vaardigheden en concepten die je nodig hebt om veilig duiken te plannen en uit te voeren met scooters of DPV’s. Je leert de speciale voorzorgsmaatregelen die nodig zijn voor het gebruik van DPV’s, hoe je contact kunt houden met je buddy en je uitrusting kunt bedienen zodat je veilig kunt genieten van de nieuwe duikervaringen die DPV’s bieden. Na afronding van dit programma behaal je het SSI Scooter / DPV Diving brevet en kun je tot 30 meter duiken met scooter of DPV

 

Scooter/DPV

 

speciality cursussen

Het volgen van een SSI specialty cursusbetekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water – dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn kort als je goed bent voorbereid met de HOMESTUDY KIT. Hierdoor heb je gelijk plezier in het water en na een paar keer oefenen ben je in staat om je eerste diepe duik veilig te plannen en uit te voeren. Nu ligt de weg open om op een ontspannen manier een grotere diepte te verkennen….

Kosten opleiding incl lesmateriaal teamleden € 125 niet teamleden

€ 135 

 

 

andere activiteiten?

Ook kun je andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met DEEP DIVING, bijvoorbeeld de specialty WRECK DIVING of PERFECT BUOYANCY. De mogelijkheden zijn oneindig en op grotere diepten liggen ongerepte plekken die je kan ontdekken.