Social deal

Welkom op de  pagina met de Social deal aanbiedingen

 

 

 

GRATIS BEGINNEN


Leer duiken! Dat is de eerste etappe van een reis die je beeld van wereld voor altijd zal veranderen.
Je zult gewichtloos de wonderen van de onderwaterwereld verkennen, deel zijn van het ongelooflijke leven onder water en ecosystemen onder de waterspiegel ontdekken.
Duiken leren is veel makkelijker dan je denkt. De beste manier om met deze geweldige sport kennis te maken is het SSI programma Try Scuba en Basic diver.
 Schrijf je in voor Try Scuba bij Pelidive Duiksport en download de MySSI App op je smartapparaat.
En het mooiste is, de materialen zijn GRATIS! Met de digitale lesmaterialen kan je je voorbereiden op je eerste duikbeleving. Als je overal wilt duiken waar je wilt en met wie je wilt, leidt het programma Open Water Diver je op voor een internationaal brevet  en treed je toe tot een exclusieve groep onderwaterverkenners – iets waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen.

Pelidive al meer dan 30 jaar de duikschool van Twente. we hebben meer dan 1500 wereldwijd erkende duikbrevetten uitgeschreven. Daarom is het feest!  Nu een SSI Openwater duikbrevet waarmee u over de hele wereld kunt duiken voor….

Van 490 euro voor maar 199 euro. Deze prijs is inclusief zwembad lessen, buitenwater lessen, gebruik duikmaterialen, theorie lessen en examen kosten.

Meld u aan voor de Openwater opleiding en basic diver

Aangemeld voor de Openwater opleiding en hoe nu verder 

 

Introductie duiken

Nog nooit Gedoken? Maak eens een introductieduik en krijg het gevoel hoe het is om gewichtloos onder water te zweven.

  Onder professionele begeleiding leert u stap voor stap hoe het voelt om onderwater te ademen. Wij werpen u niet in de diepte! U krijgt eerst uitleg over de theorie en begint uw duik in het gedeelte van het zwembad waar u kunt staan.

Als dat allemaal goed gaat gaan we naar het 3,5 meter bad, waar u zich gaat voelen als een vis in het water. De kosten van de introductie duik zijn: € 50,00 per persoon. Nu via de Social deal 19 € per persoon. Hieronder zijn de data vermeld voor introductieduiken in  het Twentebad Hengelo. Om 2100 uur aanwezig bij entree zwembad.  (bij beschikbaarheid) Of 1 maal in de twee maanden op zaterdagmiddag in het zwembad in Oldenzaal voor jonge kinderen.( bij voldoende deelname 10 personen)

In de zomermaanden zou het ook mogelijk zijn om in het buitenbad bij de duikschool te duiken.

Meer informatie via deze link en aanmelden

 

Basic diver

Om eens te kijken hoe het is om in het Nederlandse water te duiken hebben we voor Social Deal een speciaal programma ontwikkeld Basic Diver waar u de basis vaardigheden leert in het Twente Bad in Hengelo en daarna gaat u duiken in het buitenwater in Nederland! Dit is geen volledige duikopleiding. De theorie is online beschikbaar en na het volgen van de opleiding Basic Diver ontvangt u een digitaal brevet.

U kunt hier niet zelfstandig mee duiken op uw vakantie, daar heeft u een Openwater duikbrevet voor nodig!

Deze unieke deal is alleen verkrijgbaar via SOCIAL DEAL.

Meld u aan voor Basic diver

Controleer AUB regelmatig uw spam box, het komt voor dat onze mails in de spam box belanden.

KLIK HIER VOOR DE AGENDA 

 

 

Hieronder meer uitleg over de beginnersopleidingenNeem een kijkje in de unieke onderwaterwereld en begin met genieten van deze unieke wereld


Bekijk hoe het digitale leer systeem werktDownload nu de app en start vandaag met het duiken!