introductie duiken

Introdructieduiken

#

Nog nooit Gedoken? Maak eens een introductieduik en krijg het gevoel hoe het is om gewichtloos onder water te zweven.

 

Onder professionele begeleiding leert u stap voor stap hoe het voelt om onderwater te ademen. Wij werpen u niet in de diepte!

U krijgt eerst uitleg over de theorie en begint uw duik in het gedeelte van het zwembad waar u kunt staan. Als dat allemaal goed gaat gaan we naar het 3,5 meter bad, waar u zich gaat voelen ales een vis in het water.

De kosten van de introductieduik zijn: € 50,00 per persoon. Nu voor maar  19,99 per persoon. Hieronder zijn de data vermeld voor introductieduiken in  het Twentebad Hengelo. Om 2100 uur aanwezig bij entree zwembad.  (bij beschikbaarheid) Of 1 maal in de twee maanden op zaterdagmiddag in het zwembad in Oldenzaal voor jonge kinderen.( bij voldoende deelname 10 personen) In de zomermaanden zou het ook mogelijk zijn om in het buitenbad bij de duikschool te duiken.

MELD U AAN VIA DEZE LINK

duiken Twentebad

 

9, 16, 23 en 30 april VOL

7, 14 vol, 21 en 28 mei

4, 11 Vol gereserveerd Thales, 18 Vol gereserveerd Thales 25 juni

2, 9, 16, 23 en 30 juli

6, 13, 20 en 27 augustus

 

 

In verband met de hygiene zitten er tijdens de duiken nieuwe mondstukken op de ademapparatuur, dit in verband met hygiënische redenen

Wilt u meer info, dan kunt u bellen met ons: 065345664

#

Kosten:

  • De kosten van de introductie duik bedragen 50 euro nu voor maar  19,99

Bij ons leert u op een ontspannende en prettige manier duiken, wij gooien u niet ” in het diepe “. Bij Pelidive zijn ook ervaren instructeurs aanwezig voor mensen die een onplezierige ervaring hebben gehad met hun eerste duik in het buitenland.