Openwater opleiding

OPEN WATER DIVER

 

Het worden van een SSI Open Water duiker is de beste manier om uw scuba avontuur te beginnen met als gevolg wereldwijde erkenning!

Met een persoonlijke training en genoeg tijd zorgen wij ervoor dat u zich echt comfortabel onder water voelt met de vaardigheden en apparatuur die u gebruikt. Over het algemeen bestaat een Open Water Diver cursus uit drie delen: theorie, zwembadtraining en open Water sessies.

 

THEORIE:

Het SSI lessysteem biedt u de mogelijkheid om te kiezen wanneer u wilt studeren, zodat u de informatie kunt leren op uw eigen tempo, wanneer deze het beste past in uw schema. Theorielessen en zwembadtraining zal  alles wat u heeft geleerd versterken.

 

ZWEMBAD LESSEN:

Voor zwembad en open water training zal de instructeur u een duikuitrusting aanmeten, zodat u comfortabel zit in deze ‘tweede huid’. Er is voldoende oefentijd om uzelf aan te passen aan de onderwaterwereld voordat u begint met de open water training duiken.

 

BUITENWATER LESSEN:

U zult op zijn minst vier open water duiken afronden en de kans krijgen om alles wat u in het zwembad geleerd heeft in de praktijk te brengen (open water kunt u definiëren als een buitenwater omgeving zoals een meer of de zee).

Het plezier hoeft hier niet te stoppen! Met iets meer training kunt u nog verder gaan. Zo kunt u bijvoorbeeld onderwater duiken naar wrakken, duiken met haaien of kunt u een onderwater fotograaf worden. Bekijk snel alle uitdagende Specialty Programa’s die u kunt volgen. Het is uw kans om de volgende stap te nemen in uw duik avontuur. SSI zal uw betrouwbare vriend zijn die u vergezelt tijdens uw avontuur.

 

WEINIG TIJD? START UW DUIKCURSUS THUIS EN ROND HEM AF OP VAKANTIE OF ANDERSOM!

Scuba Diver is de perfecte cursus voor mensen die geen tijd hebben om een compleet Open Water Diver programma te volgen. De inhoud van dit programma is ongeveer de helft van de SSI Open Water Diver cursus (de complete duikcertificering). Vervolgens kunt u de tweede helft volgen en een gecertificeerde duiker worden op een ander tijdstip, daar waar dat u het best uitkomt.

Aan het eind van het programma ontvangt u het SCUBA DIVER certificaat met vermelding van de succesvolle afronding van dit programma. Dit certificaat geeft u het recht deel te nemen aan begeleide duiken over de hele wereld. Als u ooit besluit om uw opleiding voort te zetten en een gecertificeerde duiker te worden, neem dan contact op met een SSI Facility voor meer informatie over hoe u uw SSI Open Water Diver brevet kunt voltooien.

START UW AVONTUUR VANDAAG NOG!

Neem voor meer informatie over uw Open Water Diver opleidingsmogelijkheden contact op met een van de meer dan 2.700 SSI Dive Center locaties wereldwijd of bezoek diveSSI.com en bekijk onze GRATIS online training.

Kosten openwater opleiding inclusief lesmateriaal, gebruik duikmaterialen van 490 VOOR MAAR  249 euro met socialdeal

Zelf aan te schaffen snorkel, masker, vinnen en duikbril, duikschoenen in verband met hygiëne. Deze is aan te schaffen in onze winkel tegen een aanbiedingsprijs. En u dient uw eigen logboek aan te schaffen.

Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen met 0653456640

MELD JE AAN VOOR DE OPLEIDING VIA DEZE LINK

AANGEMELD EN HOE NU VERDER?

Agenda Openwater opleiding