Night en Limited Visibility

“‘s Nachts duiken betekent opwinding, avontuur en fascinatie tegelijkertijd!”

De onderwaterwereld is een nieuwe en mystieke wereld voor ons. Maar tijdens een nachtduik ontdekt u een andere kant van deze wereld en kunt u hem van deze totaal andere kant zien.

Night Limited VisibilityHet is een ongelofelijk gevoel om de wateren in u directe omgeving te ontdekken nadat de zon onder is gegaan. De complete wereld onder water is nog kalmer dan normaal, maar met de juiste uitrusting en een krachtige lamp valt er veel te ontdekken.

Met een beetje geluk ziet u zelfs vissen die ‘s nachts actief opzoek gaan naar een prooi. Ook in tropische gebieden zijn nachtduiken echte avonturen omdat u dan alleen alles kan zien in de straal van de lamp, wat een compleet nieuwe ervaring is.

De noodzakelijke voorwaarden voor een Night / Limited Visibility avontuur zijn een goede coördinatie en voldoende duikvaardigheden die ook verbeterd worden tijdens de 2 duiken in dit programma. Beschikt u over goede duikvaardigheden, een kwalitatief goede uitrusting en plant u de nachtduik/beperkt zicht goed, dan wordt u beloond met uitstekende duikervaringen.

Inhoud specialty cursus:

  • Night vs. Limited Visibility duiken
  • Speciale uitrusting
  • de voorbereiding van de duik
  • De duik
  • Gevorderde technieken

Het volgen van een SSI specialty betekent veel plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water – dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn kort als u goed bent voorbereid met de HOMESTUDY KIT. Hierdoor heeft u gelijk plezier in het water en na enkele oefeningen maakt u ontspannen uw eerste nachtelijke waarnemingen.

Kosten opleiding incl lesmateriaal 135 euro, teamleden 125 euro.

Ook kunt u andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met Night / Limited Visibility, bijvoorbeeld de specialties Navigation of Search and Recovery. In de resorts en de vakantiebestemmingen van deze wereld is veel te ontdekken.