introductieduiken landingspagina

Beste cursist,

Eindelijk is het dan zover. Je start met je SSI Open Water Diver opleiding. Een moment van spanning en opwinding tegelijk. Opwinding omdat je nu eindelijk de onderwaterwereld gaat ontdekken en spannend omdat je niet weet wat er op je af gaat komen.

Om te zorgen dat iedereen weet wat er van hem/haar wordt verwacht hebben wij deze pagina voor jullie opgesteld.

Jullie worden verwacht bij de kassa van het Twentebad in Hengelo, daar kunnen jullie gaan zitten en je wordt opgehaald en krijgt verdere uitleg van de avond.

Bij het zwembad aangekomen krijg je eerste een stukje theorie over het veilig duiken en de materialen die daarbij horen.

Dan is het zover, voor het eerst in het water! We beginnen eerste in het ondiepe gedeelte van het zwembad, waar je kunt staan als je je niet plezierig voelt. Daarna als alles goed gaat gaan we duiken in het 3,5 meter gedeelte.

Mocht het duiken super gaaf vinden en hje zou een opleiding willen gaan volgen, dan hebben we een speciale aanbieding voor jullie en wel het halen van je SSI Openwater opleiding. Met dit brevet kun je over de hele wereld duiken tot 18 meter. De aanbieding is een  complete opleiding voor € 199. € 299 met slagingsgarantie

Mocht je verhinderd zijn, dan verzoeken we je 24 uur van te voren af te melden, dit omdat we instructeurs hebben geregeld om je les te geven. Mocht je je niet 24 uur van te voren afmelden. Zij we genoodzaakt kosten in rekening te brengen als je een nieuwe introductieduik wilt gaan volgen.

Geniet ervan en ga je straks voelen als een vis in het water!

Have Fun and DIVE!