duikshop

We hebben een selectie gemaakt uit verschillende merken duikmaterialen. Op de duikmarkt zijn veel verschillende merken, waardoor u als klant, door de bomen het bos niet meer ziet.

Wij verkopen u de merken die wij zelf ook in de duikschool gebruiken. Deze merken zijn door ons en de cursisten aan langdurige test onderworpen tijdens de duikopleidingen. U kunt er dus vanuit gaan dat u de beste materialen krijgt, tegen de laagste prijs! Ziet u ergens anders een duikmaterialen laat ons ook een prijs maken. Wij zullen u een concurrerend bod doen.

Koopt u bij ons de duikmaterialen en u zou niet kunnen duiken met de materialen om welke reden dan ook, stellen wij u gratis duikmaterialen ter beschikking zodat u toch kunt duiken.

U kunt ook een afspraak maken op 0653456640 om een afspraak te maken voor persoonlijk advies, welke duikmaterialen eventueel voor u van toepassing zijn.

Ook kunt u voor de vakantie duikmaterialen bij ons huren zodat u weet dat u veilig kunt duiken in het buitenland, met duikmaterialen die ieder jaar gecontroleerd zijn.

Wij horen regelmatig dat de materialen in het buitenland, die daar gebruikt worden voor de verhuur, niet dezelfde technische staat beschikken als de materialen die we in de duikschool hebben.