Beginopleidingen

GRATIS BEGINNEN


In verband met Corona kunt u mailen naar info@pelidive.nl voor een start datum. In verband met het beschikken over een eigen zwembad kunnen wij de Openwater-opleiding flexibel aanbieden.

Leer duiken! Dat is de eerste etappe van een reis die je beeld van wereld voor altijd zal veranderen.
Je zult gewichtloos de wonderen van de onderwaterwereld verkennen, deel zijn van het ongelooflijke leven onder water en ecosystemen onder de waterspiegel ontdekken.
Duiken leren is veel makkelijker dan je denkt. De beste manier om met deze geweldige sport kennis te maken is het SSI programma Try Scuba.
Ga langs bij een SSI Dive Center of Resort bij jou in de buurt, schrijf je in voor Try Scuba en download de MySSI App op je smartapparaat.
En het mooiste is, de materialen zijn GRATIS! Met de digitale lesmaterialen kan je je voorbereiden op je eerste duikbeleving. Als je overal wilt duiken waar je wilt en met wie je wilt, leidt het programma Open Water Diver je op voor een internationaal brevet  en treed je toe tot een exclusieve groep onderwaterverkenners – iets waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen.

Pelidive al meer dan 30 jaar de duikschool van Twente. we hebben meer dan 1500 wereldwijd erkende duikbrevetten uitgeschreven. Daarom is het feest!  Nu een SSI Openwater duikbrevet waarmee u over de hele wereld kunt duiken voor….

Van 520 euro voor maar 249 euro. Deze prijs is inclusief zwembad lessen, buitenwater lessen, gebruik duikmaterialen, theorie lessen en examen kosten. LET OP OPENWATERDEALS VAN GROUPON WORDEN NIET LANGER GEACCEPTEERD!

Controleer AUB regelmatig uw spam box, het komt voor dat onze mails in de spam box belanden.

KLIK HIER VOOR DE AGENDA 

MELD JE AAN VIA DEZE LINK voor openwater en basic diver 

AANGEMELD HOE NU VERDER?

Hieronder meer uitleg over de beginnersopleidingenNeem een kijkje in de unieke onderwaterwereld en begin met genieten van deze unieke wereld


Bekijk hoe het digitale leer systeem werktDownload nu de app en start vandaag met het duiken!