ZO WERKT GRATIS ONLINE TRAINING VOOR HET OPEN WATER DIVER PROGRAMMA:

 1. 1. Register:

  Om te beginnen met het GRATIS online-programma moet u zich eerst registreren. We hebben uw voornaam, achternaam, geboortedatum, e-mail, adres en postcode nodig. Dit is de informatie die we nodig hebben voor het opslaan van de voortgang en u in contact te brengen met het dichtstbijzijnde SSI Dive Center. Zij zullen dan in kennis worden gesteld van uw inschrijving (met uw toestemming). Ze zijn er om u te helpen en kunnen al uw vragen of zorgen beantwoorden.

 2. 2. Het programma:

  Richt zich op de theorie die nodig is om duiker te worden.

 3. 3. Afronden van de online theorie:

  Als u verder wilt gaan met uw duiklessen, ga dan naar het SSI Dive Center van uw keuze en meld u aan voor de Scuba Diving cursus (klik hier voor de definitie van Scuba Diving cursus). Zodra de duikschool u heeft ingeschreven hebben zij een toegangscode voor u om uw online training te volgen en de volgende stap met u door te nemen.

 4. 4. Dive Center aanmelding:

  Wees bij het aanmelden voor de cursus zeker dat het duikcentrum een gecertificeerd Scuba Schools International duikcentrum of -resort is. Zij zijn de enige waar de geleerde online theorie geldig is.

 5. 5. Haal uw brevet en GA DUIKEN!

  » Klik hier om u te registeren voor SSI online diensten.

 


HOEVEEL KOST HET?

SSI's Online Training - de duiktheorie - is gratis! Als u besluit om uw opleiding te vervolgen en u een gebreveteerde duiker wilt worden, dient u zich aan te melden bij een SSI Dive Center om deel te nemen aan een SSI Open Water Diver opleiding.

Het SSI Dive Center van uw keuze beschikt over het aanvullende les materiaal (zoals DVD, Total DiveLog, etc.) die u dient aan te schaffen om uw theorie te kunnen afronden. Zij hebben diverse mogelijkheden wat betreft lestijden en opleidingskosten beschikbaar om uit te kiezen. U kunt kiezen welke het best bij uw agenda en portemonnee passen.

 


HOE ZORGT U ZELF VOOR EEN OPTIMALE ONLINE TRAINING ERVARING:

 

 • BELANGRIJK: Zorg voor de laatste versie van uw internetbrowser (Google Crhome 29 of Mozilla Firefox 24) met Flash en Java ingeschakeld.
 • Internet verbinding (hoe sneller, hoe beter)
 • Als u gebruik maakt van beveilingssoftware, voeg dan diveSSI.com toe als betrouwbare site of verander de site volgens de gebruikershandleiding.
 • Zorg ervoor dat pop-ups zijn toegestaan voor diveSSI.com

 

 

Zo, laat het avontuur beginnen!

» Klik hier om u te registeren voor SSI online diensten.